hoteluri incepand de la

De unde pleci?
Destinatie

Cauta

  Charter RODOS Early booking 2018

 

Hotel: HLNBCH
de la:

326.78 EURO
Detalii
HELENI BEACH & MEDITERRANEO POOL BAR


Hotelul Heleni Beach este un hotel de 3 stele, situat in Ialyssos, una dintre cele mai populare statiuni turistice ale orasului cosmopolit, oferind cazare de inalta calitate la preturi accesibile.

Hotel: HAPPYDAYS
de la:

341.38 EURO
Detalii
HAPPY DAYS


Hotelul "Happy Days" este situat in vestul insulei Rhodos, la 1,5 km de centrul statiunii Theologos, 250 m de plaja cu nisip si pietris, 5 km de Aeroportul International Rhodos si 19 km de capitala insulei - orasul Rhodos.

Hotel: SABINA
de la:

349.18 EURO
Detalii
SABINA HOTEL


Sabina Hotel 3* este localizat in Theologos, la 100 m de plaja si este destinat familiilor, cuplurilor si tinerilor care doresc sa petreaca o vacanta relaxanta intr-o atmosfera prietenoasa.

Hotel: EVIHOTEL
de la:

364.68 EURO
Detalii
EVI HOTEL


Hotel: LOMENIZ
de la:

374.18 EURO
Detalii
LOMENIZ HOTEL


Lomeniz Hotel 3* este localizat in Zefyros, la numai 1.5 km de orasul Rhodos, este un hotel de oras care se situeaza foarte aproape de plaja si este alegerea ideala pentru turistii care doresc sa imbine relaxarea cu viata activa a orasului.

Hotel: RAINBOW
de la:

381.38 EURO
Detalii
RAINBOW HOTEL


Rainbow Hotel 3* este un hotel de oras acesta aflandu-se la 20 de minute de mers pe jos de centrul orasului Rhodos avand in apropiere atat plaja (400 m), cat si numeroase obiective turistice precum Muzeul Arheologic, Sinagoga Kahal Shalom sau stadionul Diagoras.

Hotel: SUMMERDR
de la:

382.61 EURO
Detalii
SUMMER DREAM


Summer Dream Hotel 3* ( ex. Euroxenia Summer Dream) este situat la 500 m distanta de plaja cu nisip si pietris, la 7 km distanta de aeroport si pune la dispozitia turistilor camere spatioase si echipate, piscina, facilitati pentru copii si este locatia ideala pentru persoanele care doresc sa petreaca o vacanta linistita.

Hotel: LUXURYSUIT
de la:

421.28 EURO
Detalii
LUXURY APARTMENTS


Hotelul este portrivit pentru tineri si luna de miere.

Hotel: MELITON
de la:

425.48 EURO
Detalii
MELITON HOTEL


Hotelul este situat in zona Theologos, la 10 minute de Aeroportul Diagoras din Rodos.

Hotel: SMRTOLMSN
de la:

427.28 EURO
Detalii
SMARTLINE OLYMPIA SUN HOTEL


Smartline Olympia Sun 3* este un hotel linistit, departe de aglomeratie potrivit pentru o vacanta linistita si relaxanta.